Takaisin ylös
  /  Yksityisyys ja tietosuoja

Yksityisyys- ja tietosuojaseloste

Laatimispäivämäärä: 5.10.2018

Yleistä

Oy Tillander Ab on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Yksityisyyttä suojataan henkilötietolan ja EU:n GDPR-asetusten asettamien vaatimusten mukaisesti. Tällä tietosuojaselosteella kerromme asiakkaillemme heidän henkilötietojensa käsittelystä. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot tilatakseen tuotteita tillander.fi-verkkokaupasta. Keräämme tietoja käyttäjän itse syöttämistä tiedoista sekä verkkopalveluiden käytöstä havainnoiduista tiedoista.

Rekisterinpitäjä

Tillander verkkokauppa / Konttinen-Kultavirta Oy (0210559-4)

Henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää verkkokaupan asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@tillander.fi

Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakastietorekisteri sisältää käyttäjän itse antamat tiedot:

  • Nimi
  • Yrityksen nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite

Tilaukseen liittyvät tiedot:

  • Tilauksen maksutapa
  • Tilauksen toimitustapa
  • Maksutiedot
  • Ostoshistoria

Muut käyttäjän toiminnasta verkkokaupassa saatavat tiedot:

  • Tuotearvostelut
  • Verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot
  • Päätelaitteen tunnistetiedot
  • Tuotteista esitetyt kysymykset

Tunniste-, yhteys- ja maksutiedot ovat pakollisia ostaessasi Tillander.fi-verkkokaupasta.

Tietojen pääasiallinen lähde on käyttäjä itse ja käyttäjän tekemät tilaukset.

Rekisterin käyttötarkoitus

Asiakastietorekisteriä käytetään parhaan mahdollisen verkkokauppakokemuksen mahdollistamiseen ja lainsäädännön velvoitteisiin:

  • Tilausten toimittamiseen, käsittelyyn ja arkistointiin
  • Asiakkuuden ylläpitämiseen
  • Verkkokaupan toiminnan kehittämiseen
  • Yhteydenottojen hoitamiseen
  • Turvallisen ja helppokäyttöisen palvelun takaamiseen
  • Väärinkäytösten estämiseen
  • Paremman asiakaspalvelun tarjoamiseen
  • Analytiikkaan ja tilastollisiin tarkoituksiin
  • Kohdennettuun markkinointiin

Tietojen suojaus ja käsittely

Kaikki henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä sekä laittomalta käsittelyltä. Kaikkea pääsyä henkilötietohiin valvotaan hyvien käytäntöjen mukaisesti. Tietoja pääsevät käsittelemänä ainoastaan asianmukaiset henkilöt välttämättömiin työtehtäviinsä liittyen. Tiedoista otetaan tietyin väliajoin asianmukaiset varmuuskopiot.

Tietojen säilyttäminen

Asiakkaiden henkilökohtaisia tietoja säilytetään vain tarvittavan ajan, jotta pystymme käyttämään niitä tässä tietosuojaselosteessa kuvattuihin käyttötarkoituksiin. Tiettyjä tietoja voidaan säilyttää kauemmin, mikäli laissa asetetut velvollisuudet niin vaativat. Tällaisia asioita ovat esimerkiksi kirjanpitoon ja kuluttajakauppaan liittyvät vastuut.

Tietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Oy Tillander Ab käyttää ainoastaan luotettavia yhteistyökumppaneita. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan sitä vaativissa tilanteissa. Tällaisia ovat esimerkiksi osoitetietojen luovuttaminen postille, jotta tilattu tuote voidaan toimittaa asiakkaalle. Asiakastietoja saatetaan käyttää myös analysointi- ja markkinointitarkoituksiin.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on oikeus:

  • Saada pääsy itseäsi koskeviin henkilötietoihin ja oikeus saada jäljennös sinua koskevista henkilötiedoista
  • Pyytää itseäsi koskevien henkilötietojen oikaisemista tai poistamista
  • Tietyin edellytyksin pyytää käsittelyn rajoittamista tai vastustaa henkilötietojen käsittelyä

Mikäli haluat oikeuksiesi käyttämistä koskevan pyynnön, ota yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@tillander.fi. Yksilöi pyyntösi mahdollisimman tarkasti, jotta pystymme todentamaan henkilöllisyytesi. Mikäli henkilötiedot poistetaan järjestelmästämme, niitä ei voida enää palauttaa.

Evästeet

Verkkokauppamme käyttää käyttäjäkokemuksen parantamiseksi evästeitä (cookies). Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa tietokoneellesi. Evästeet toimivat päätelaiteen selaimen ja palvelimen välillä.

Tillanderin verkkokauppa käyttää evästeitä esimerkiksi käyttäjäistunnon ylläpitämiseen, joka tarkoittaa sitä, että valitsemasi tuotteet pysyvät ostoskorissa ja jos syöttämiäsi tietoja ei tarvitse syöttää uudelleen. Evästeitä käytetään myös sivuston käytön analysointiin (Google Analytics), mainonnan kohdentamiseen ja mainonnan toimivuuden seuraamiseen esim. hakukoneissa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmansille osapuolille.

Käyttäjänä voit aina valita, mitä evästeitä haluat sallia, estää tai poistaa. Evästeiden asetusten muokkaaminen tapahtuu käyttämäsi selaimen asetuksista. Evästeiden estäminen aiheuttaa kuitenkin sen, että verkkokauppa ei toimi oikein.

Tietosuojaselosteen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa tietosuojaselostettamme. Tietosuojaselosteen muuttamisen voi aiheuttaa palveluiden kehitys ja lainsäädännön muutokset. Mikäli tietosuojaselosteeseen tulee merkittäviä muutoksia, tästä ilmoitetaan asiakkaille.

Yhteydenotto

Voit ottaa tietosuojaselosteeseen, yksityisyyteen ja tietojenkäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä sähköpostilla asiakaspalvelu@tillander.fi