Takaisin ylös
  /  Unelmien sormusarvonta

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Arvonnan voittaja: Jenni Laine, Kihniö

Mikäli arpaonni ei osunut kohdallesi, niin sinulla on mahdollisuus tilata Unelma-sormus kesäkuun loppuun asti tarjoushintaan 4 990 €.

Pyysimme teitä kertomaan unelmien korustanne. Moni vastasi Tillanderin Unelma-sormus! Haluamme tehdä yhden teistä haaveista totta ja lahjoittaa jo klassikoksi muodostuneen säkenöivän Unelma-sormuksen valko-tai keltakultaisena voittajan valinnan mukaan! Onnekas kanta-asiakkaamme pääsee seuraamaan sormuksensa valmistamista pajallemme. Sormuksen arvo 6055€.

Unelma-sormuksessa, jossa on yhteensä 41 timanttia (9 x 0.07 + 32 x 0.007 WVS1). Sormus on valmistettu 18 karaatin kierrätetystä kullasta. Käyttämämme timantit ovat aina hionnaltaan parasta mahdollista laatua ja timantit on seulottu tasalaatuisuuden varmistamiseksi. Timantit ovat väriltään lähes värittömiä H eli Wesselton ja puhtaudeltaan VS1-laatua. Vain ammattilainen voi löytää timanteista 10-kertaista suurennusta käyttäen hyvin pieniä sulkeumia.

Liity kanta-asiakkaaksi juhannukseen mennessä ja kerro toki ilosanomaa ystävillesikin! Saat liittymisestä rahanarvoisia pisteitä käytettäväksi halutessasi verkkokaupassamme.

Voittaja arvotaan juhannukseen jälkeen ma 24.6.2019.

Jos olet luonut jo tunnukset verkkokauppaamme – onnittelut, olet jo kanta-asiakkaamme ja mukana arvonnassa!

Liittymällä kanta-asiakkaaksi annat luvan markkinointiviesteihin (max. 2 kertaa kuukaudessa).