Takaisin ylös
  /    /  Korut, Lasten tuotteet  /  Tillander Kummihelmi (6 – 6,5 mm)

Tillander Kummihelmi (6 – 6,5 mm)

28,00 

Lisää toivelistalle
(1 arvostelu)

Kummihelmet ovat lapsuudenmittainen lahja

 

Kummihelmien ajatus on ajan mittaan valmistuva helminauha. Kummi voi aloittaa yhdellä helmellä lapsen kastepäivänä ja lisätä nauhaan helmen kerrallaan esimerkiksi lapsen merkkipäivien yhteydessä. Valmiina helminauha on arvokas koru, jolla on lahjan saajalle ja antajalle yhteinen tarina.

 

Helmiä on ajateltu annettavan lahjaksi kerrallaan yksi tai useampia. Valmiiseen helminauhaan menee noin 50 helmeä, joten kummihelmien kerääminen on lapsuuden mittainen projekti.

 

Kuka tahansa voi ostaa helmiä, koska me Tillanderilla pidämme kirjaa jokaisesta kerättävästä helminauhasta, joten tiedämme aina kuinka paljon ja minkälaisia helmiä helminauhaan on hankittu.

 

Tillander-kummihelmet ovat tietysti huippulaadukkaita. Ne ovat klassisia täydellisen pyöreitä makeanvedenhelmiä, joissa on upea kiilto.

 

Kummilahjamme on valmistettu samalla materiaalien, designin ja loppukuluttajan arvostuksella kuin muutkin tuotteemme.

Osta tuote nyt, ja saat 56 pisteitä.
kpl
Kategoriat: ,

1 review for Tillander Kummihelmi (6 – 6,5 mm)

  1. Aila Koskinen

    Meillä tyttären helminauha on lukkoa vaille valmis. Ihania muistoja matkan varrelta! ❤️

Arvostele

Sähköpostiosoitettasi ei julkisteta. Pakolliset kentät on merkitty *

Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset

  1. 0 ääntä
    Ylläpitäjä vastasi kysymykseen: Hei! Verkkokaupassa on samat kolme kokoa kuin myymälöissämme. Löydät eri helmet kirjoittamalla hakukenttään "kummihelmi" tai valitsemalla Tillander-tuotteista lasten tuotteet. Meillä on yhteinen kirjapito helmistä verkkokaupan ja kivijalkamyymälöiden välillä, joten siinä mielessä ei ole väliä ostatko verkkokaupasta vai myymälästä. Kiitos positiivisesta palautteesta ja mukavaa kevättä sinulle. :)

Lähetä minulle sähköposti jokaisesta uudesta vastauksesta.