Takaisin ylös
  /    /  Black Label, Sormukset, Tillander  /  Tillander 494 -timanttisormus

Tillander 494 -timanttisormus

2 082,00 

Malli 494 7 x 0.06 WVS1-timanteilla on yksi meidän kauneimmista klassikkosormuksista. Timanttirivi kaartuu kauniisti ja tasaisesti sormen päälle ja istutus tuo timanttien loiston esille parhaimmalla mahdollisella tavalla. Sormus on aina loistava ja kaunis katsella, kun timantit täyttävät yhtenäisenä rivinä kokonaan sormen päällisen.

 

Tämä rivisormus sopii lähes kaikkien rungoltaan puolipyöreiden sormusten viereen. Esimerkiksi sormukset 135 Halo ja 091 sopivat rivisormuksen viereen loistavasti.

 

Sormuksen jokainen timantti painaa 0,06 karaattia, joten timanttien yhteispaino on 0,42 karaattia. Käyttämämme timantit ovat aina hionnaltaan parasta mahdollista laatua  ja timantit on seulottu tasalaatuisuuden varmistamiseksi. Timantit ovat väriltään lähes värittömiä H eli Wesselton ja puhtaudeltaan VS1-laatua. Vain ammattilainen voi löytää timanteista 10-kertaista suurennusta käyttäen hyvin pieniä sulkeumia.

 

18K valkokullassa palladium tuo vaalean värin ja käyttämämme ekologinen kierrätyskulta on korkean palladiumpitoisuuden valkokultaa.

 

Valmistamme sormuksen aina asiakkaalle oikeassa koossa ja tuotteillamme on elinikäinen takuu.*

*Elinikäinen takuu ei koske onnettomuudesta tai muusta normaalikäytöstä poikkeavasta käytöstä aiheutuneita vaurioita. Takuu ei koske sormuksia, joihin on tehty jälkikäteen koonmuutos.
*
Osta tuote nyt, ja saat 4,164 pisteitä.
kpl

Tuotekuvaus

Tillander Black Label -mallisto

Tillander Black Label -mallistomme korut valmistetaan korkealaatuisimmista raaka-aineistamme. Ylelliset ja ainutlaatuiset korut huokuvat arvokkuutta, sopien vaativimmillekkin kantajille. Valmistamme kaikki korumme rakkaudella ja tarkkuudella, emmekä ikinä tingi korujen laatuvaatimuksista. Black label -tuotteet ovat  valmistettu 18k kierrätetystä kullasta ja WVS1 timanteista.

Lisätietoja

Brändi

Kenelle

Tuotekategoria

,

Materiaali

Kivien tyyppi

,

Arvostelut

Tuotteella ei vielä ole arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu tuottelle “Tillander 494 -timanttisormus”


Arvostele tuote

Sähköpostiosoitettasi ei julkisteta. Pakolliset kentät on merkitty *

Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Lähetä minulle sähköposti jokaisesta uudesta vastauksesta.

Saatat rakastua myös näihin