/    /  Korut, Red Label, Sormukset, Timanttisormukset  /  Tillander Red Label 200 -timanttisormus (0,12 + 8 x 0,015 ct)

Tillander Red Label 200 -timanttisormus (0,12 + 8 x 0,015 ct)

1 521,00 

Lisää toivelistalle

Tillanderin Red Label -malliston upea 200 -timanttisormus, jossa on yhteensä yhdeksän WSI1-timanttia. Keskikivenä sormuksessa on 0,12 ct ja sen ympärillä 8 x 0,015 ct timantit. Sivukivien molemmilla puolin on kauniit krysanttireunukset. Sormuksen rungon leveys on 2,2 mm ja korkeus 1,1 mm. Sormus on valmistettu 14 karaatin kierrätetystä kullasta. Voit valita materiaaliksi valko-, kelta- tai punakullan.

 

Red Label -mallisto

Tillander Red Label on edullisempi kihla- ja vihkisormusmallistomme. Tuotteet on valmistettu edullisemmista raaka-aineista, mutta jokainen Red Label tuote ansaitsee Tillander-leiman siinä missä Black-mallistommekin tuotteet. Kaikki tuotteemme valmistetaan samalla tarkkuudella ja laatuvaatimuksilla.

 

Miksi Tillander-sormus?

Tillander- sormukset valmistetaan Turussa ja Helsingissä erityisellä tavalla, joka tekee siroistakin sormusrungoista erityisen kestäviä. Sormukset kestävät vaativaakin käyttöä niin arjessa kuin juhlassa ja ne ovat ikuisia kumppaneita kantajilleen. Valmistamme sormuksen aina asiakkaalle juuri oikeassa koossa. Sormukset valmistetaan Tillanderin omien kultaseppien toimesta ja se takaa tuotteiden huippulaadun. Tillander- sormuksilla on elinikäinen takuu*

 

*Elinikäinen takuu ei koske onnettomuudesta tai muusta normaalikäytöstä poikkeavasta käytöstä aiheutuneita vaurioita. Takuu ei koske sormuksia, joihin on tehty jälkikäteen koonmuutos.

 

Toimitus

Kaiverrus ja toimitus veloituksetta. Valmiina olevat Tillander-sormukset toimitamme sinulle 1 – 2 arkipäivässä. Mikäli sormusta ei ole valmiina, valmistamme sen sinulle tilauksesta 1 – 3 viikossa. Voit tiedustella tuotteen tarkempaa toimitusaikaa tai eri timanttivaihtoehtoja asiakaspalvelustamme chatissa tai sähköpostitse asiakaspalvelu@tillander.fi.

Osta tuote nyt, ja saat 1,521 pisteitä.

Lisätietoja

Brändi

Mallisto

Malli

Tuotekategoria

,

Materiaali

, ,

Kivien tyyppi

, ,

Timanttien yhteispaino

Leveys

Korkeus

Arvostelut

Tuotteella ei vielä ole arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu tuottelle “Tillander Red Label 200 -timanttisormus (0,12 + 8 x 0,015 ct)”


Arvostele tuote

Sähköpostiosoitettasi ei julkisteta. Pakolliset kentät on merkitty *

Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Lähetä minulle sähköposti jokaisesta uudesta vastauksesta.

Saatat rakastua myös näihin