Takaisin ylös
  /    /  Korut, muut merkit, Muut, Tammi Jewellery  /  Tammi Love -riipus

Tammi Love -riipus

75,00 

Materiaali: hopea 925
Koko:  1 cm x 1 cm
Pakkaus: Tammi lahjapakkaus
Art. S3264

 

Toimitusaika

Varastosta löytyvät Tammen korut toimitetaan 1 – 2 arkipäivässä.  Mikäli tuotetta ei löydy varastostamme, toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelustamme.

Osta tuote nyt, ja saat 75 pisteitä.
kpl

Tuotekuvaus

 

 

 

 

 

 

 

Tammi on yksilölliseen muotoiluun suuntautunut pieni ja kauneutta vaaliva korubrandi, jonka mallistot ovat myynnissä vain selektiivisesti valituissa alan liikkeissä. Muotoilua ohjaa kauneuden ja kestävän tuotteen luominen. Materiaaleina työstetään jaloimpia metalleja, jotka ovat ikuisia.

Brändi

Tammi on täydellinen nimi kultaseppä Alpo Tammen 1954 aloittamalle tarinalle. Tammi edustaa ajanhenkistä ja omaleimaista korumuotoilua, jolle on ominaista upea jäljittelemätön kädenjälki. Tammella on vahvat juuret luoda kestävää kauneutta ja työstää laadukkaita materiaaleja. Tammen perintö elää vahvasti myös tänään ja sitä viedään eteenpäin samoin ajatuksin.

Inspiraatio

Suomen ja erityisesti Turun saariston upea luonto ja sen kauneus on inspiroinut Tammen suunnittelijoita. Vesi, kivet ja kalliot sekä lumi ja valo ovat muotoutuneet Tammen kädenjälkeen.

Tammea inspiroi edelleen upea luonto, mutta myös kaikki muu kaunis, mikä meitä ympäröi. Kauneus antaa voimaa ja luo meille iloa luoda jotain merkityksellistä.

Ammattitaito

Tammi Jewellery on arvostettu yritys sekä kotimaassa, että kansainvälisesti. Alpo Tammelle myönnetty vuoden kultaseppä -tunnustus asettaa standardit tänäänkin korkealle työn laadulle oman vision vaalimiselle.

Tammen elämäntyö on saanut myös valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon. Ammattitaitoa on vaalittu yrityksen taitavien korusuunnittelijoiden luotsaamana, tinkimättömyydellä ja pitkäjänteisyydellä.

Brandi kasvaa ja vahvistuu edelleen samoin kuin esikuvansa Tammi.

Lisätietoja

Materiaali

Koko

Brändi

Kenelle

Tuotekategoria

Arvostelut

Tuotteella ei vielä ole arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu tuottelle “Tammi Love -riipus”


Arvostele tuote

Sähköpostiosoitettasi ei julkisteta. Pakolliset kentät on merkitty *

Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Lähetä minulle sähköposti jokaisesta uudesta vastauksesta.

Saatat rakastua myös näihin