Takaisin ylös
  /    /  Korut, Red Label, Sormukset, Timanttisormukset  /  Tillander Red Label 201 Halo -timanttisormus (0,12 + 12 x 0,008 ct)

Tillander Red Label 201 Halo -timanttisormus (0,12 + 12 x 0,008 ct)

1 922,00 

Lisää toivelistalle

Tillanderin Red Label-sarjan 201 Lilian Halo-sormus punakultaisena on kaunis ja moderni vaihtoehto vihki- tai kihlasormukseksi. Sormuksessa on timantteina 0,12 + 12 x 0,008 ct WSI1.  Sormuksen runko on siroudestaan huolimatta vahva ja kestävä. Lilian Halo-sormus sopii täydellisesti Lilian 201 15 × 0,01 WSI rivisormuksen rinnalle.

 

Sormuksen timantit ovat väriltään lähes värittömiä H eli Wesselton ja puhtaudeltaan SI1-laatua. Vain ammattilainen voi löytää timanteista 10-kertaista suurennusta käyttäen pieniä sulkeumia. 14K punakullassa kupari tuo sormukselle punertavan sävyn ja käyttämämme kulta on ekologista kierrätyskultaa. Sormus on saatavana myös valko- tai keltakultaisena suoralla tai salmiakin muotoon käännetyllä halo-osalla.

 

Red Label -mallisto

Tillander Red Label on edullisempi kihla- ja vihkisormusmallistomme. Tuotteet on valmistettu edullisemmista raaka-aineista, mutta jokainen Red Label tuote ansaitsee Tillander-leiman siinä missä Black-mallistommekin tuotteet. Kaikki tuotteemme valmistetaan samalla tarkkuudella ja laatuvaatimuksilla.

 

Miksi Tillander-sormus?

Tillander- sormukset valmistetaan Turussa ja Helsingissä erityisellä tavalla, joka tekee siroistakin sormusrungoista erityisen kestäviä. Sormukset kestävät vaativaakin käyttöä niin arjessa kuin juhlassa ja ne ovat ikuisia kumppaneita kantajilleen. Valmistamme sormuksen aina asiakkaalle juuri oikeassa koossa. Sormukset valmistetaan Tillanderin omien kultaseppien toimesta ja se takaa tuotteiden huippulaadun. Tillander- sormuksilla on elinikäinen takuu*

 

*Elinikäinen takuu ei koske onnettomuudesta tai muusta normaalikäytöstä poikkeavasta käytöstä aiheutuneita vaurioita. Takuu ei koske sormuksia, joihin on tehty jälkikäteen koonmuutos.

 

Toimitus

Kaiverrus ja toimitus veloituksetta. Valmiina olevat Tillander-sormukset toimitamme sinulle 1 – 2 arkipäivässä. Mikäli sormusta ei ole valmiina, valmistamme sen sinulle tilauksesta 1 – 3 viikossa. Voit tiedustella tuotteen tarkempaa toimitusaikaa tai eri timanttivaihtoehtoja asiakaspalvelustamme chatissa tai sähköpostitse asiakaspalvelu@tillander.fi.

Osta tuote nyt, ja saat 3,844 pisteitä.

Tuotekuvaus

 

Lisätietoja

Brändi

Mallisto

Malli

Tuotekategoria

,

Kategoria

Materiaali

, ,

Kivien tyyppi

, ,

Timanttien yhteispaino

Arvostelut

Tuotteella ei vielä ole arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu tuottelle “Tillander Red Label 201 Halo -timanttisormus (0,12 + 12 x 0,008 ct)”


Arvostele tuote

Sähköpostiosoitettasi ei julkisteta. Pakolliset kentät on merkitty *

Asiakkaiden kysymykset ja vastaukset

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Lähetä minulle sähköposti jokaisesta uudesta vastauksesta.

Saatat rakastua myös näihin