/  Toimitus ja seuranta

Toimitus ja seuranta

Pakettimme toimittaa perille Posti. Toimitusaika varastosta löytyville tuotteille on yleensä noin 1 – 2 arkipäivää. Timanttisormukset valmistamme teille oikeassa koossa, jolloin tilausaika on 1-3 viikkoa. Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen.

Paketin seuranta

Lähetystunnuksen avulla voit seurata pakettisi kulkua osoitteessa www.posti.fi. Saat lähetystunnuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit tarkastella kaikkia tilauksiasi Omalla sivullasi kohdassa Tilaukset. Huomaathan, että lähetystunnus aktivoituu vasta, kun lähetys on kirjattu lajittelukeskuksessa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut ovat yli 50 €:n tilauksille 0,00 € ja alle 50 €:n tilauksille 8,00 €. Lähetystunnuksen avulla voit seurata pakettisi kulkua sinulle lähimpään toimituspisteeseen saakka. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta sähköpostitse ja tekstiviestinä. Paketin noutopaikan voit valita tilauksen yhteydessä.

Paketteja säilytetään:

  • 14 vuorokautta Postin tavallisissa noutopisteissä
  • 7 vuorokautta Smart-pakettiautomaateissa

Nouto myymälästä

Voit valita toimistustavaksi myös noudon myymälästä. Nouto onnistuu myymälästämme osoitteessa Pohjoisesplanadi 37 .  Saat sähköpostiisi viestin, kun tilaus on noudettavissa.