Takaisin ylös
  /  Tilauksen maksaminen

Tilauksen maksaminen

Pääset valitsemaan maksutapasi kassalla. Meillä Tillanderilla on useita maksutapoja, jotta tilaaminen ja maksaminen olisi mahdollisimman helppoa. Voit valita seuraavista maksutavoista sinulle parhaiten sopivan:

Maksukortti

Maksa Visalla, MasterCardilla tai American Expressillä. Tilauksen vahvistuksen jälkeen sinut ohjataan maksunvälittäjälle, jossa voit suorittaa maksun. Paytrail Oyj:n avulla maksat tilauksesi turvallisesti. Ainoastaan Paytrail Oyj käsittelee korttisi tietoja. Maksu varataan maksukortiltasi. Tilauksesi siirtyy Tillanderille käsiteltäväksi heti, kun olemme saaneet maksusuorituksen tilatuista tuotteista.

Verkkopankkimaksu

Maksa suoraan pankkitililtäsi turvallisesti, helposti ja nopeasti. Maksu suoritetaan heti, se on ilmaista eikä sinun tarvitse rekisteröityä käyttäjäksi. Kirjaudu sisään käyttäen verkkopankkitunnuksiasi.

Käteismaksu noudon yhteydessä

Mikäli haluat noutaa tuotteesi suoraan myymälästämme, voit valita maksutavaksi käteismaksun noudon yhteydessä.

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.