/  Takuu

Takuu

Tillanderin asiakaspalvelu ja myymälät auttavat teitä mielellään kaikissa takuuasioissa.

Tillander-korut

Tillander-sormuksilla on elinikäinen takuu. Elinikäinen takuu ei koske onnettomuudesta tai muusta normaalikäytöstä poikkeavasta käytöstä aiheutuneita vaurioita. Takuu ei koske sormuksia, joihin on tehty jälkikäteen koonmuutos. Tillander-timanttikoru kestää normaalikäytössä lähes ikuisesti. Omat kultaseppämme hoitavat mahdolliset takuuasiat. Kysy lisää takuusta timanttikoruillemme asiakaspalvelustamme 044 740 3386 tai asiakaspalvelu@tillander.fi

Rannekellot

Rannekellojen takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Rannekellojen takuu kattaa kellon koneiston viat ja mahdolliset valmistusviat. Takuu ei korvaa kellon rungon, lasin tai rannekkeen normaalia kulumista käytössä. Takuuehdot löytyvät yleensä kellon käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Rannekellojen takuuaika vaihtelee merkeittäin, mutta yleisin takuuaika on kaksi vuotta. Takuuaika on selkeästi merkitty tuotetietoihin.

Huoltopaikka määräytyy valmistajan tai maahantuojan takuuehtojen mukaisesti. Asiakas voi hoitaa takuuasiat paikallisen jälleenmyyjänsä kautta, mikäli jälleenmyyjällä on kyseinen tuotemerkki valikoimissaan. Voimme ohjata asiakkaan ottamaan suoraan yhteyden valmistajaan tai tämän valtuuttamaan huoltoliikkeeseen. Pyydämme asiakkaita ottamaan meihin yhteyttä takuuasioissa asiakaspalvelu@tillander.fi tai 044 740 3386.

Rannekellon fyysinen avaaminen sen muokkaamiseksi päättää takuun ja laissa määritellyn virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Takuuaikana rannekellojen paristot on vaihdettava ammattitaitoisissa kelloliikkeissä.

Yrityksessämme työskentelee kaksi ammattitaitoista kelloseppää. Kelloseppämme tekevät kellojen korjauksia ja huoltoja. Voit kysyä hinta-arvioita kellon korjauksesta takuuajan ylittäneiden tuotteiden osalta asiakaspalvelustamme 044 740 3386 tai asiakaspalvelu@tillander.fi

Muiden brändien korut

Takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Asiakas on velvollinen tutustumaan tuotteen mukana toimitettuihin takuuehtoihin ennen tuotteen käyttöönottoa. Takuuehdot löytyvät käyttöohjeista, erillisestä takuulomakkeesta tai valmistajan osoittamasta verkko-osoitteesta. Takuu kattaa pääsääntöisesti ainoastaan tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Takuuaika on määritelty tuotetiedoissa.